Wednesday, August 17, 2016

Bella Thorne raskinula sa Greggom Sulkinom!

Iako je delovalo da je sve u redu sudeći po njihovim zajedničkim fotkama, Bella i Greg u ponedeljak su javno objavili da je bilo dosta i da se rastaju nakon godinu dana veze!


“Posle mnogo razmišljanja doneli smo tešku odluku da završimo našu vezu”, stoji u njihovom zajedničkom saopštenju. “Uvek ćemo se voleti i poštovati i zbog naše veze postali smo bolji ljudi.”

Interesantno, Bella se obratila i jednoj obožavateljki koja nije bila nimalo zadovoljna ovim pa joj je poručila, “Stvari se jednostavno nisu završile onako kako smo se nadali. Ipak, njega ću uvek voleti.” Bella i Gregg inače su bili prijatelji čitavih pet godina pre nego što su postali par pa je za očekivati da se zaista ne udaljavaju previše. :*

Thursday, August 11, 2016

Energija i lepota: Tini predstavila plesni video za “Yo Me Escaparé”!

Tini je održala obećanje! Tinisti su svojim preslušavanjem pesme “Yo Me Escaparé” uspeli da nakon nekoliko dana otključaju specijalni muzički video koji im je pripremila njihova ljubimica!



Nažalost, Spotify ne može da se koristi u našem regionu ali na sreću, drugi Tinisti su radili šta je bilo potrebno a video je sad na YouTubeu! Kao što smo i bili najavili, ovaj video je nalik na recimo onaj za “Sorry” Justina Biebera, s tom razlikom što se ovde pojavljuje Martina koja ne samo da izgleda spektakularno već pokazuje da bez ikakvih problema može da prati ritam profesionalnih plesača!

Možda i to nije tako čudno – Martina odavno tvrdi da joj je ples podjednaka ljubav kao i pevanje i gluma a sad je to i dokazala!

Wednesday, August 10, 2016

Demi istetovirala mali prst!


Zvezde vole da na sebi tetoviraju sve i svašta i to na raznim delovima tela ali Demi je uradila nešto što do sad nismo videli jer je istetovirala vrh svog malog prsta!

Demika je u prošlosti pričala kako je zažalila zbog mnogih tetovaža koje je uradila ali na tetovažu smajlija na malom prstu je jako ponosna. Ona je svoj najnoviji crtež na telu pokazala na Instagramu uz komentar, “Život je suviše kratak da ne biste istetovirali mali prst”. 



 Ovo je Demikina jubilarna deseta tetovaža i ako je najmanja, nema sumnje da će izazivati najviše pažnje! Da li su prsti dobra mesta za tetovažu? Videćemo hoće li još neko slediti njen primer!

Friday, August 5, 2016

Crteži #3

- glasajte u komentarima ko je po vama najbolje nacrtan! :)


#1 - Debby Ryan

#2 - Vannesa Hudgens

#3 - Skai Jackson

#4 - Rowan Blanchard

#5 - Ashley Tisdale

Thursday, August 4, 2016

Crteži #2

#1 - Bella Thorne

#2 - Peyton List

#3 - Laura Marano 

#3 - Zendaya Coleman

#4 - Ross Lynch

- glasajte u komentarima za onog ko vam je najbolje nacrtan! :)

Wednesday, August 3, 2016

Crteži #1

Hej fansi! <3
- u narednim postovima na blogu cete vidjeti neke crteže Disney zvijezda, kao npr. ;

#1 - Martina Stoessel

#2 - Selena Gomez
#3 - Bridgit Mendler
#4 - Dove Cameron
#5 - Olivia Holt
 # da vidimo , koji crtež vam de posebno svidjeo? :*
- glasajte u komentarima. ^__^

Tuesday, July 26, 2016

Martinin rođeni brat upravo na odmoru u Hrvatskoj!

Nije neobično da zvezde posećuje naš region kad je u pitanju odmor ali pravo je iznenađenje što je rođeni brat Martine Stoessel, Fran odlučio da svoje slobodne dane provede u Dalmaciji, odnosno u nacionalnom parku Krka!

Fran je objavio fotku na kojoj je bez majice i uživa u pogledu a već to što piše da je na vodopadima Krke bacilo je trans fandom koji ga je preplavio komentarima Tinistima iz čitavog regiona koji ga pristojno ubeđuju da lepo kaže Martini da bi i ona trebalo da mu se pridruži!

Čitava porodica Stoessel iovako je već dobrano vezana za nas zbog silnih tvitova koje objavljuju dok je Martina u poslednjih par dana odgovorila na više pitanja fandoma iz Crne Gore, Hrvatske, Srbije i BiH. Kako pametno možemo da iskoristimo dolazak Frana? Nikako osim da se nadamo da će on poneti dobre utiske i možda preporučiti svojoj sestri da bi trebalo da dođe, pa makar i sa turnejom!
https://www.instagram.com/p/BISYBdPgSg5/?taken-by=franstoessell

Sunday, July 24, 2016

Nametanje “Soy Lune”?: Disney uklanja “Violetta” videe sa svog YouTube kanala!

- V-loveri su do sad kao sigurno utočište imali YouTube kanal Disney Latin America ali od juče svi su jako zbunjeni, tužni i ljuti jer su videi počeli da nestaju sa njega!



Sve više videa vodi se kao “not available” iako se nalaze na plejlisti, što samo znači da su oni obrisani. Još gore od toga, niko iz kompanije se ne oglašava kako bi objasnili o čemu se tu radi što deluje veoma neozbiljno i neodgovorno prema čitavom jednom velikom fandomu.
Još gore od toga, stiče se utisak da se sve ovo radi kako bi se dodatno promovisala “Soy Luna” kao aktuelna serija a “Violetta” po svaku cenu gurnula u zaborav, kao da se V-loverima poručuje da jednostavno moraju da zaborave to što su voleli i da pređu na nešto drugo. U ovom momentu nažalost ne možemo da uradimo ništa drugi nego da čekamo razvoj situacije i neko objašnjenje. Mi u svemu ovome zaista ne vidimo nikakav smisao! Da li neko zaista misli da neko može da zaboravi ovo?



Saturday, July 23, 2016

“Poljupci za Srbiju”: Neverovatna Tini još dva puta odgovorila fandomu iz Srbije!

Martinu Stoessel ne morate da volite ali morate da je poštujete! Pevačica i glumica ima neverovatan odnos prema fandomu a to ovih dana pokazuje odgovarajući na pitanja i komentare koje joj ostavljate na videu za pesmu “Great Escape”


Tini je već poručila Tinistima da želi da dođe u Srbiju a sad se obratila i našim čitateljkama Mariji Korcebi odnosno Anastastiji Milutinović!
Anastasija je Tini napisala, “Da li ti je bilo teško da snimiš ‘Great Escape’? Srbija te voli Tini! Očekujemo te!” a Martina joj je nešto kasnije odgovorila sa “Da, ali bilo je i zabavno. Poljupci za Srbiju :* ''

Podjednako magičan momenat doživela je i Marija koja joj je napisala, “Draga Tini, nadam se da ćeš pročitati ovo. Ako čitaš ovo, samo znaj da te volim. Ti si moj najveći i najsavršeniji uzor. Od prvog dana kad sam gledala ‘Violettu’ znala sam da ćeš mi biti idol. I ti to jesi. Hvala ti za svaki osmeh i svaku suzu. Hvala ti za svaku lepu reč i svaku pesmu. Jednostavno, hvala ti što mi donosiš osmeh na lice svaki put kad te vidim. Hvala ti za sve. Svaki put kad neko kaže TINI ja čujem SAVRŠENSTVO, KRALJICA, LEPOTICA, LJUBAZNOST, MOJE SVE. U svakom slučaju, nadamo se da ovo čitaš i nadam se da će ti to doneti osmeh. Volim te, Marija”.

Samo 20 minuta nakon toga Martina je pročitala svaku reč i objavila dva emodžija srca probodenih strelom! Neverovatno je koliko Tini razume da njen minut vremena nekome znači čitav svet! Znamo da ćete dobiti priliku da joj i uživo pokažete koliko vam je ona važna! :)

Friday, July 22, 2016

Martina Stoessel i njena Olga u editorijalu: Imali smo psa Lunu!

Martina Stoessel i njena ljubimica Olga gostuju u novom izdanje časopisa Oh My Dog u kome nas je glumica i pevačica upoznala sa svojim četvoronožnim članovima porodice!




Koliko su stari tvoji psi i koliko imaju godina?
Mia ima šest godina godina i bila je lutalica. Pojavila se na našim vratima i od tad je s nama. Panchova priča je jako zanimljiva jer smo hteli malog psa za kuću. On je bio mali kao Olga ali onda je počeo da raste i nije prestajao! Prodali su nam lažnu pudlicu (smeje se). Olga je došla od naših prijatelja koji su nas upitali želimo li još jednog psa. Olga je bila tako minijaturna. Svuda putujue sa mnom, čak i na turneje. Nosim je i u avion, na sreću može da bude u kabini.


Da li ste imali problema sa psima?
Ne, sa ovima ne na sreću. Imali smo više od osam pasa do sad. Sećam se ipak Romula, lutalice koju smo usvojili. Našli smo ga na ulici, obožavali smo ga. Jednog Božića bio je vatromet, njega je buka uplašila i nikad ga više nismo našli.
Postoji li neka posebna priča o vašim psima?
Jednom su nas mama i tata pozvali da pričaju s nama, ja sam se bojala da hoće da nam kažu da se razvode! Imala sam samo šest godina. Oni su u stvari hteli samo da nam kažu da je Romulo pobegao zbog vatrometa. Bili smo jako tužni ali on se sledećeg dana pojavio sa psom Lunom, koji je bio iste vrste kao Romulo!
Šta radite kad idete na odmor?
Oni idu sa nama, u kombiju!
Gde spavaju?
Olga spava na svim krevetima. Gde god može da upadne, ona spava.
Kako je opisuješ?
Ona jeste malecka ali nije nimalo tiha već jer histerična! Jako je inteligentna i opsednuta loptom.








Saturday, July 16, 2016

Demi Lovato ima novog dečka?

Demi Lovato nedavno je objavila kako više nije u vezi sa Wilmerom Valderramom kao i da se sad oseća slobodno ali čini se da je ona u vezi sa MMA borcem Gilhermeom Vasconcelosom!




Demi je veoma često prisutna na MMA mečevima a kao što znamo, i sama se bavi borilačkim sportom jer trenira sa našom drugaricom iz Srbije, Oliverom Marković. Kako piše Us Weekly, Demi ipak ne razmišlja o ozbiljnoj vezi. “Njih dvoje se samo dobro zabavljaju. Ona je raspoložena da upozna i druge momke.

Teško je reći koliko može biti istine u ovoj priči jer je Demi trenutno na turneji i teško da ima vremena za bilo šta osim nastupe, na stanu što je svakog dana u drugom kraju Amerike pa nema tog momka koji može da je isprati… Sem Nicka Jonasa koji joj je partner na turneji, naravno!


Friday, July 15, 2016

Selena Gomez: Bez truda sam postala kraljica Instagrama!

Selena Gomez već mesecima unazad ima najviše sledbenika na Instagramu a ona kaže kako joj to nikad nije bio cilj iako joj je to omiljena društvena mreža.




Selena ističe da ona ništa ne radi planski, odnosno da fotke objavljuje bez razmišljanja. “Nekad nešto slikam pa pomislim, ‘Ovo bi bilo super za Instagram. Trebalo bi to da objavim”, priča ona za Hollywood Reporter. “Znam da zvuči smarački ali zaista je tako jednostavno. Ja nikad nisam htela da budem najpraćenija.”





 Ona ističe da zaista ne postoji neka procedura koje se drži. “Pokušavam da budem iskrena ali i da napravim dobar selfi sa kvalitetnim svetlom.” Ona ističe i da je za Instagram najčešće slika njen zvanični fotograf sa turneje. “Imamo super odnos, on me je slikao kad smo bili u prodavnici po namirnice. Sećam se da je neko u komentarima napisao kako sam iznajmila čitavu prodavnicu za snimanje ali to nema veze sa istinom!”