Wednesday, December 30, 2015

Disney serije :) #1

Disney Channel PART 1

Nesto o:


1.Jessie

Jessie je 18-godišnja djevojčica koja živi kod strogog oca u vojnoj bazi. Njen najveći san je odseliti ja napustiti sadan život kod oca i odseliti se u New York. Nakon što se uspije usprotstaviti svom ocu, ona pronalazi posao čuvanja djece u New Yorku, gdje joj se otvaraju velike prilike za život, ali i pustolovine.

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=upaBY3cCFmU&hd=1












2.Austin & Ally

Nakon što glazbenik Austin postigne veliku internetsku slavu, obradom pjesme njegove prijateljice Ally, život im se preokrene naglavačke. Upoznaju različite ljude, prolaze kroz različite situacije i komične zgode.

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=4nGlAGGyp1w&hd=1




Monday, December 28, 2015

Bridgit Mendler :)


Nesto malo o Bridgit Mendler :) 




Bridgit Clαire Mendler (18.12.1992),je αmerickα glumicα,pevαcicα i kαntαutorkα.Nαjpoznαtijα je po ulozi Teddy u tinejdzerskoj TV seriji GLC,i nαstupu u filmu Lemonαde Mouth.Povremeno je nαstupαlα u ulozi Juliet u TV seriji Wizαrds Of Wαverly Plαce.
Godine 2012 je zα Hollywood Records izdαlα prvi singl ''Reαdy Or Not.'',koji ce biti deo αlbumα ''Hello,my nαme Is..''
Rodjenα je u Vαshington-u DC,α trenutno zivi u Sαn Frαncisku.Glumαcku kαrijeru zαpocelα je sα 13.godinα u sαpunici Generαl Hospitαl.
Omiljenα bojα joj je ljubicαstα,α hrαnα brzα :) 

Zαnimljivo:
Bridgit je rαdilα 'Ledeni izαzov'


15 faktova o njoj :) 
1. Rođena je 18.12.1992
2. Prvu ulogu je dobila sa 13 godina
3. Omiljena boja joj je ljubičasta
4. Obožava da jede brzu hranu
5. Obožava Coca-Colu
6. Glumila je sa Selenom u ''Wizards of Vaverly Place''
7. Prva pesma joj je bila ''Hang on there,baby.''
8. Dečko joj je Shane Harper,koji je inače glumio njenog dečka u ''GLC''
9. Prvi album joj je ''Helo my name is...''
10. Upisala je kurs antropologije prošle godine
11. Deo je UNICEF-ove organizacije
12. Donira novac siromašnima u Gvatemali
13. Ne ume da pleše.
14. Najviše voli ''Hurricane'',jer ju je sama napisala.
15. Obožava da sluša Bruna Marsa i Britney Spears

Sunday, December 27, 2015

Zendaya Coleman dobila najsladji poklon za Bozic :)

Zendaya Coleman za poklon dobila kucnog ljubimca :)


Zendaya Coleman za Bozic je dobila jednog slatkog psa :) Ime mu je dala Noon.Zendaya je mislila da vise nikada nece voleti nekog ljubimca kao sto je volela svog prethodnog koji se zvao Midnight.
Ovu novost Zendaya je sa nama podelila na instagramu:

Njeni opis:

Већина вас зна сам изгубила своју бебу Midnight пре неког времена, и мислила сам да никада не бих могла волети поново другог љубимца ... док овај мали анђео ми је дао на Бадње вече ... он је буквално мини Midnight ... он је пописао на кревету 3 пута синоћ и нисам стало, мислим погледај то лице. Какав диван поклон ... у праву када сам га најпотребније. Тако сам захвална за ову малог човека, Велцоме То Тхе Ворлд подне. #Ноон #сеевхатидидтхере #имамомми #тханкссанта 🤗😩😍





Tuesday, December 22, 2015

Sexy Selena u spotu za ,,Hands To Myself"


I to smo dočekali! Izašao je dugoočekivani video za pjesmu ,,Hands To Myself" ! 


Sinoć oko 1 ujutro po našem vremenu, Selena je na svojoj službenoj web stranici objavila spot za njoj omiljenu pjesmu s njezinog novog albuma Revival - ,,Hands To Myself ". 


Spot je režirao Alek Keshishian, a u njemu važnu ulogu igra i zgodni model Christopher Mason koji je ujedno glumio i u spotu Demi Lovato ,,Here We Go Again". 


Radnja spot govori o djevojci koja je opsjednuta jednim dečkom i provaljuje mu u stan i mašta o njemu. On ubrzo dolazi u svoj stan, tamo pronalazi nju i dolazi policija... 
Kraj otkrijte sami gledajući video na sljedećem linku: https://www.selenagomez.com/handstomyself

Saturday, December 19, 2015

The Next Step Live : The Movie


Odlična vijest za sve Steperse! Izašao je dokumentarni film temeljen na seriji The Next Step. 


U njemu sudjeluju Victoria  ( Michelle ), Trevor  ( James ), Brittany  ( Riley ), Isaac  ( Eldon ), Samantha  ( Stephanie ), Jordan ( Gisele ), Lamar  ( West ), Logan ( Amanda ), Jennifer ( Chloe ) i Myles  ( Noah ). 




Radnja filma se temelji na njihovim osjećajima, doživljavajima, mislima... Pričaju o svojim privatnim životima, turneji, nastupima, fanovima...
Uživajte i javite nam kako vam se svidjelo!



Sunday, December 13, 2015


Selena Gomez & Charlie Puth predstavili svoj novi singl!



Prijatelji koji su se upoznali prije četiri mjeseca na MTV VMA 2015 pripremaju se za novu numeru "We don't talk anymore" (hr. Ne razgovaramo više). Kako se primjeti na snimku, oni se baš lijepo zabavljaju. A melodija pjesme je izvrsna. 


Pogledajte o čemu se radi u videu;



The Girl And The Dreamcatcher - nove pjesme


Bliži nam se Božić pa su stoga naši Dove i Ryan snimili dva covera božićnih pjesama 'All I Want For Christmas Is You' te 'Have Yourself A Merry Little Christmas'. 


Pogledajte i poslušajte što su nam pripremili. 



Nama se jako sviđa što smo upravo pogledali, a vama? Pišite svoje dojmove u komentare. ♡♡♡

Tuesday, December 1, 2015

Selena Gomez :)

Sta je Selena rekla za hejtere?


Iako ima ogromnu armiju Selenatora i iako bi valjda svaki momak bio presrećan da mu je ona devojka, Selena Gomez kaže da je dozvolila sebi da bude nesrećna zbog uvredljivih komentara koje je dobila!
“Sve me je to jako povredilo jer tako nešto nisam iskusila ranije”, govori ona o napadima na društvenim mrežama ali i u tabloidima. Ipak, Sel dodaje i da je sad sve u redu. “Nisam htela da pravim priču od toga pa sam poručila sebi, ‘Baš me briga šta vi mislite!'” Selenita ipak ističe da hejteri nisu postigli svoj cilj jer su je konačno naučili da ne treba da bude prestroga prema sebi. “Naučila sam da je moguće da se osećam prijatno i da istovremeno izgledam prelepo. Nekad mi se dopadne ono što vidim u ogledalu a nekad mi se čini da ne vredi ni da se trudim!”

'Always be yourself because there is no one better'-Selena Gomez